Arrangementen

Arrangementen

Workshop kniepertjes bakken

U wilt zelf eens kniepertjes bakken op uw eigen ijzer? Maar u weet niet goed hoe dit moet? Kom nu uw eigen

kniepertjes bakken tijdens onze workshop. Het is een belevenis voor jong en oud. Iedereen geniet toch van zelf koekjes maken…

Dagelijks geven wij workshops waarin we u stap voor stap leren om het deeg te maken en hoe we de koekjes bakken. Ook laten we zien hoe vroeger met het oude kniepertjesijzer in de kachel werd gebakken. Natuurlijk zijn alle kniepertjes die u heeft gebakken voor uzelf.
Voor de kleintjes is er een echt diploma.

Kinderen onder de 12 jaar enkel onder begeleiding van 1 volwassene.
Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Kinderfeestje

Het bakkershoes is bij uitstek geschikt voor het geven van kinderfeestjes.

Bij aankomst worden de kinderen ontvangen met een glas limonade. Dan volgt er een uitleg over de kniepertjes die we dagelijks vers bakken. En vervolgens gaan de kinderen onder begeleiding zelf bakken.

Arrangement De Ar en/of De Schenkerij

Er  is de mogelijkheid om u een dag vol vermaak aan te bieden. Denk hierbij aan klootschieten, wandeltocht, kniepertjes bakken, pannenkoek, lunch of diner. Een humoristische vertelling in ons museum over oude gebruiksvoorwerpen en het leven zoals het vroeger was. Wij regelen het graag voor u of u nu met zijn tweeën bent of een groep van 100 mensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Arrangement IJshakken

Kom ijssculpturen maken bij Restaurant De Ar in Westerbork of de Schenkerij in Orvelte.

Een bijzonder leuk arrangement voor bedrijven, familie, vrienden enz..
U begint met een lekker kopje koffie en lekkernij. Na een korte uitleg door ijskunstenaar Wim Vos, over het maken van de sculpturen, gaat u aan de slag. Tijdens het creëren van uw sculptuur, dat ongeveer 2 uur duurt, staat u steeds onder deskundige begeleiding.

 

Kortom, wilt u eens iets origineels en creatiefs ondernemen met uw collega’s, vrienden of familieleden dan is dit iets voor u.
Na het ijshakken staat er als toepasselijke afsluiting een uitgebreid winterkostbuffet voor u klaar.
Inclusief onbeperkt consumpties kost dit arrangement € 55,= p.p.
Om een idee te krijgen: www.ijshakken.nl