De Ar & De Schenkerij

De Ar & De Schenkerij

Restaurant De Ar

De Ar is een volwaardig restaurant waar u heerlijk kunt lunchen, dineren of uw partij kunt organiseren. De Ar bestaat deels uit een museum met gebruiksvoorwerpen uit vervlogen tijden. Leun tijdens uw bezoek eens achterover in uw stoel en kijk eens om u heen en beleef de Ar.

De Schenkerij

Een aantal jaren geleden is de familie Schokker gaan uitbreiden in Orvelte waar het De Schenkerij is gestart. De Schenkerij voorziet de dag bezoeker in Orvelte van een drankje, een kopje koffie of een lunch. Ook hier kijkt u uw ogen uit. Antiek, gebruiksvoorwerpen uit vervlogen tijden en de Schilderijen van schilder Henk Renting, u ziet het bij De Schenkerij in Orvelte.

’t Bakkershoes

In 2014 ging de wens van mevrouw Schokker in vervulling en werd het Bakkershoes gerealiseerd in Orvelte. Het was ooit een idee van haar vader en het werd tijd dat idee tot uitwerking kwam. Er waren mooie oude bakkersspullen verzameld in de loop der jaren die hier prima voor gebruikt konden worden. Er werden mooie kasten gemaakt waar de mooie glazen deuren in konden hangen. Alles in de sfeer van vroeger. Het kreeg de uitstraling van een oude kruidenierswinkel. Een jaar later was er al uitbreiding nodig en werd de woonkamer een knus zit gedeelte waar een kopje koffie gedronken kon worden. Ook werd de ruimte voor verkoop van antiek omgebouwd tot een ruimte waarin met meerder mensen kniepertjes gebakken konden worden zoals tijden een feestje van u zoon of dochter.